POESAKA-MALACCA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poesaka-Malacca. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 17:38 Heerlijk gegeten! De beste toko van Den Haag! Authentieke Indonesische/Indische smaak. Super vers, porties ruim voldoende. Professionele verpakking, super vriendelijke bezorger.
16 mei 2024 om 18:41 Gewoon geweldig
15 mei 2024 om 19:24 Ik miste een beetje pit
14 mei 2024 om 18:20 Lekker, en goed op temperatuur. Echt waar voor je geld.
14 mei 2024 om 9:45 Heerlijk eten. De verschillende gerechten netjes apart verpakt. Zoals altijd keurig op tijd bezorgd.
11 mei 2024 om 18:40 Altijd goede kwaliteit. Service!
11 mei 2024 om 9:25 Eten en bezorging helemaal Top. Rijsttafel voor 3 personen besteld en verrukkelijk gegeten. Eten was gelukkig niet te zout. Smaken waren perfect. Een echte aanrader.
9 mei 2024 om 20:23 Erg lekker eten. Rijsttafel was gevarieerd.
8 mei 2024 om 20:46 Heerlijke maaltijd op gevraagde tijd bezorgd
3 mei 2024 om 19:01 Wij zijn al jaren vaste klant bij Poesaka, nu kwam het zo uit dat we via thuisbezorgd eten hebben besteld, normaliter halen wij af bij de toko! Maar wat hebben we weer heerlijk gegeten! Echt zo fijn! We zullen dit vaker doen!
3 mei 2024 om 10:31 Erg lekker.
30 apr 2024 om 21:30 Lekker, zoals we gewend zijn