POESAKA-MALACCA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 550 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poesaka-Malacca. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 20:31 Eten is altijd heel goed.
26 jan 2023 om 18:40 wederom uitstekend
25 jan 2023 om 19:51 Koud, smakeloos en weinig
25 jan 2023 om 18:33 Zoals vanouds top kwaliteit, de beste toko van Den Haag. Supervers en ruime portie. Turbo snelle bezorging, stipt op tijd. Super klantvriendelijke bezorger!
25 jan 2023 om 8:14 Ik wou dat ik een goede beoordeling achter kon laten maar helaas.. De saté was van kipfilet, droog en er zat geen smaak aan. Als indo vraag ik de saus altijd apart zodat het niet gemaskeerd kan worden door de saus. Saus komt uit een pakje, jammer!
21 jan 2023 om 18:37 Geweldige satè en de beste snacks van Den Haag.
20 jan 2023 om 20:42 Alles prima alleen groentengerecht zonder boontjes!
19 jan 2023 om 20:55 Eten was goed en bezorgen prima en vriendelijk. Wel aan de prijzige kant vergeleken met andere concurrentie. Kunnen we in deze crisis in Nederland nu niet hebben.
18 jan 2023 om 4:08 Vriendelijke bezorger en het eten was goed verpakt. Waar het vlees in zat was alleen erg vet het droogde ook op als hard vet. Ik vond de rijst en boontjes lekker. Wel erg duur voor wat je krijgt.
29 dec 2022 om 8:29 GEWELDIG!!
27 dec 2022 om 18:51 Alles was heerlijk
21 dec 2022 om 7:55 Top eten en lekker snel.